• Suomi
 • Svenska
 • Deutch
 • English

Huvimajat

Leppoisa tuokio sateelta ja tuulelta suojassa.
Huvimajaan voit tarvittaessa laittaa myös grillauslaitteen.

Huvimajan laajat pinta-alat, korkeat seinät sekä suuret ikkunat luovat rakennukseen valoisan tilantunteen sekä huikean tunnelman.Hyvän kaupan paikan huvimaja on markkinoiden korkein ja selkeästi valoisin malli markkinoilla.

Rakentamisen laatu ja sen seuranta on meille tärkeää. Tuotteessa ei ole yleisiä materiaalivaihteluita ja laatu pysyy tasaisena. Toimitamme asiakkaillemme aina kuvaston mukaisen huvimajan. Tilatessaan tuotteen Hyvän Kaupan Paikasta asiakas voi olla varma, että se on samanlainen kuin esitelty tuote ja laatu vähintäänkin sama kuin esittelytuotteessa. Siksi uskallamme luvata huvimajallemme tyytyväisyystakuun.

Kanssain majaan nyt saavu...

6 tuote(tta)

/ sivu

Taulukkona  Listana 

Laskeva
 1. Kesäkeidas

  Kesäkeidas

  3 990,00 €

  Kesäkeidas Uutuus!!!

  Erittäin valoisa ja tyylikäs piharakennus uutuus joka sopii mainiosti kotisi tai vaikkapa kesämökkisi pihaan keidas tunnelman luojaksi.Keidas muokkautuu  luontevasti esimerkiksi maisemahuvilaksi tai piha-aitaksi.Etuseinän ikkunat avautuvat isoksi avonaiseksi seinäksi josta kesäinen tunnelma suorastaan tulvii tuoksuineen koko rakennukseen.

  Keitaaseen on valittavana myös lukuisia erinlaisia grillauslaite vaihtoehtoja.

  Musta peltikate kuuluu hintaan.

  Kuvassa olevasta mallista puuttuu sivuikkunat.

  Lue lisää...
 2. Huvimaja 9 m2

  Huvimaja 9 m2

  2 990,00 €

  Tee ostopäätös Huvimajasta nyt tai viimeistään 31.1.2019, saat kaupan päälle Lapinkeittiö-grillauslaitteen (arvo 299€), savupiipun ja huuvan (arvo 249€), Puunsuoja-aine (arvo 49€) Lisäetujen yhteisarvo 597€. 

  Huvimajan laajat pinta-alat, korkeat seinät sekä suuret ikkunat luovat rakennukseen valoisan tilantunteen sekä huikean tunnelman. Hyvän Kaupan Paikan huvimaja on markkinoiden korkein ja selkeästi valoisin malli markkinoilla.

  Tee ostopäätös pikaisesti niin varmistat itsellesi markkinoiden varmasti parhaimman hintatason sekä haluamasi toimitus ajan itsellesi sopivaksi.

  HUVIMAJA SAATAVANA  HÖYLÄ- TAI PYÖRÖHIRSI PINNALLA.

  Lue lisää...
 3. Huvimaja 6 m2

  Huvimaja 6 m2

  2 290,00 €

  Todella hieno ja tunnelmallinen 6-kulmainen 6 m2 huvimaja. Huvimajaan voit halutessasi laittaa myös grillauslaitteen valintasi mukaan. Toimitamme huvimajan aina täydellisenä asiakkaalle toimitussisällön mukaisesti. Mukana mm. istuinpenkit viidelle seinälle.

  Huvimajan saa tasaisella höylähirrellä tai pyöröhirrellä.

  Lue lisää...
 4. Painekyllästetty sokkeli

  Painekyllästetty sokkeli

  295,00 €

  Painekyllästetty sokkeli toimitetaan kahdessa osassa. Kun osat yhdistetään, niin saadaan valmis perustus 9 m2 huvimajalle, grillikodalle tai saunakodalle. Kun tilaat sokkelin lisätarvikkeena kota- tai huvimajatilauksen yhteydessä, niin se toimitetaan samalla rahtihinnalla. Lue lisää...
 5. Apetit-pöytägrilli JTG/2

  Apetit-pöytägrilli JTG/2

  1 648,00 €

  Apetit Pöytägrilli


  Apetit grilli on kaikkien grillijuhlien keskipiste.

  Grillin kuvaus

  Korkealaatuiset valmistusmateriaalit takaavat grillin kestävyyden ja helppohoitoisuuden.

  Leveä (halkaisija 1570 mm) graniittinen pöytätaso on kestävä ja helppohoitoinen ja sen alla on tukeva teräskehikko, joka takaa pöydän vankkuuden.

  Kevyt ja helposti säädettävä huuva johdattaa kaikki savut ja käryt tehokkaasti ulos ja varmistaa miellyttävät grillihetket. Grillaustaso on säädettävä.

  Grillin jalkaosassa on suljettava korvausilmaventtiili ja tuhkalaatikolla säädellään palamisen tehoa rajoittamalla korvausilman määrää tulipesässä.

  Tulipesä on valmistettu korkealaatuisesta teräksestä joka on polttomaalattu mustaksi. Jalkaosa on valmistettu korkealuokkaisesta alusinkkilevystä.

  Grillin asennusohje (linkki)

  Lue lisää...
 6. Kotakeittiö 80 cm

  Kotakeittiö 80 cm

  1 190,00 €

  Laadukas kotakeittiö 80 cm tulisijalla. Työskentelykorkeus 80 cm, mukana erittäin kattava varustelu vaativammallekin grillaajalle.

  Käytä tässäkin tuotteessa hyväksesi 2-20 kk koroton maksuehto!

  Lue lisää...

6 tuote(tta)

/ sivu

Taulukkona  Listana 

Laskeva