• Suomi
 • Svenska
 • Deutch
 • English

Grillauslaitteet

9 tuote(tta)

/ sivu

Taulukkona  Listana 

Laskeva
 1. Lapinkeittiö

  Lapinkeittiö

  299,00 €

  Erittäin suosittu kuusikulmainen grilli täydellisenä. Toimitukseen sisältyy tuhkalaatikko, irroitettavat pöytätasot, grilliritilä, nokipannukoukku ja loimutuslauta pitimineen. Grillin halkaisija on 55 cm ilman pöytätasoja ja työskentelykorkeus on 43 cm. Tällä grillillä paistat kaiken makkarasta kaloihin. Grilliin saatavilla myös korokesokkeli hintaan 69 €.

  Lue lisää...
 2. PolarLux 70 Grilli

  PolarLux 70 Grilli

  1 190,00 €

  Polarlux 70 Sopii noin 10 m² kotaan, huvimajaan tai pihalle myös sellaisenaan. Monipuolinen tulisija, jolla valmistat kaikki grilliherkut. Pihagrillin avotuli luo tunnelmaa ja lämmittää kodassa, katoksessa tai huvimajassa.

  • Pyöreä

  • grillin halkaisija ilman puisia pöytätasoja 70 cm

  • grillin halkaisija pöytätasoineen 122 cm

  • korkeus maasta pöytätason pintaan 62 cm

  Polarlux 70 grillipaketti sisältää:

  • Grillin runko täydellisenä

  • Pöytätasot 3 kpl

  • Iso Halsteri / loimutusritilät

  • Nokipannun koukku

  • 1,5 l Nokipannu kahvinkeittoon

  • Lettupannu

  • Polar grillaussetti: Laadukas neliosainen grillaussetti, joka sisältää lastan pullonavaajineen, haarukan, pihdit ja puhdistusharjan. Settiin kuuluu myös patakintas sekä essu.

   

  Grilliin kuuluu kattoon asennettava painosorvattu huuva, 2,5 metrin savupiippu, piipun sadehattu ja läpivientikaulus.

  Lue lisää...
 3. Apetit-pöytägrilli JTG/2

  Apetit-pöytägrilli JTG/2

  1 648,00 €

  Apetit Pöytägrilli


  Apetit grilli on kaikkien grillijuhlien keskipiste.

  Grillin kuvaus

  Korkealaatuiset valmistusmateriaalit takaavat grillin kestävyyden ja helppohoitoisuuden.

  Leveä (halkaisija 1570 mm) graniittinen pöytätaso on kestävä ja helppohoitoinen ja sen alla on tukeva teräskehikko, joka takaa pöydän vankkuuden.

  Kevyt ja helposti säädettävä huuva johdattaa kaikki savut ja käryt tehokkaasti ulos ja varmistaa miellyttävät grillihetket. Grillaustaso on säädettävä.

  Grillin jalkaosassa on suljettava korvausilmaventtiili ja tuhkalaatikolla säädellään palamisen tehoa rajoittamalla korvausilman määrää tulipesässä.

  Tulipesä on valmistettu korkealaatuisesta teräksestä joka on polttomaalattu mustaksi. Jalkaosa on valmistettu korkealuokkaisesta alusinkkilevystä.

  Grillin asennusohje (linkki)

  Lue lisää...
 4. XL-Lapinkeittiö

  XL-Lapinkeittiö

  599,00 €

  Erittäin suosittu kuusikulmainen iso grilli täydellisenä. Toimitukseen sisältyy tuhkalaatikko, irroitettavat pöytätasot, grilliritilä, nokipannukoukku ja loimutuslauta pitimineen. Grillin halkaisija on 100 cm ilman pöytätasoja ja työskentelykorkeus on 80 cm. Tässä loistava grilli vaikka ulkokäyttöön.

  Lue lisää...
 5. Kotakeittiö 80 cm

  Kotakeittiö 80 cm

  1 190,00 €

  Laadukas kotakeittiö 80 cm tulisijalla. Työskentelykorkeus 80 cm, mukana erittäin kattava varustelu vaativammallekin grillaajalle.

  Käytä tässäkin tuotteessa hyväksesi 2-20 kk koroton maksuehto!

  Lue lisää...
 6. Savustusgrilli Q700

  Savustusgrilli Q700

  750,00 €

  Käsityönä valmistettu Q 700 Savustusgrilli on on loistava valinta jokaiselle kotikokille tai ammattilaiselle.

  Savustusgrilli todelliselle fanille, cateringyrittäjälle tai BBQ kilpailuun osallistujalle. Yksityiskohtaisesti kehitetty kaikkine lisineen, jota asiantuntija kaipaa. Pitää hyvin haluttua lämpötila- ja kosteustasoa. Helppo käsitellä ja huoltaa. Puu alkuperäisenä lämmitysmateriaalina BBQ kypsennyksessä varmistaa aina hyvän ja luonnollisen maun. Voidaan käyttää myös hiiligrillinä.

  Mitä Q-sarjan savustusgrilleissa voi valmistaa?

  Sinun tulee käyttää vain mielikuvitustasi, miettiessäsi mitä haluat savustusgrillissa valmistaa. Perinteisiä BBQ ruokia ovat kyljykset, fileet, potkat, kokonaiset eläimet ja linnut sekä erilaiset kalat. BBQ tyylillä valmistettu kala on muuttunut yhä suositummaksi yksinkertaisesta syystä: paistotulos on paljon mehukkaampi kuin perinteisessä savu-uunissa savustettuna. Kampela, lahna, ahven, taimen ja lohi- kaikki suomalaiset kalat, jotka maistuvat meille savustettuina ovat BBQ tyylillä kypsennettyinä vieläkin parempia! Kun lihan kypsentäminen BBQ savustusgrillissa on suhteellisen aikaa vievä prosessi, vie kalan kypsyminen keskimäärin vain 20-30 minuuttia. BBQ-n lisäksi Q- sarjan uuneilla voi myös grillata, tätä varten olemme suunnitelleen erityisen grillihiiliastian. Astia asetetaan grillauksen ajaksi savustuslaatikon pohjaan, rasvapellit tulee poistaa. Hiiliastian erityinen muoto ja rei’itys takaavat riittävän ilmanvaihdon, jonka tuloksena hiilet pysyvät „valppaina“. Ilmanvaihdon tehokkuutta voi säätää myös savupiippujen päissä olevien palopeltien ja tulisijan oven avulla. Grillaukseen voi käyttää niin grillihiiltä kuin grillibrikettejäkin. Grillihiiliä voi myös „valmistaa“ tulisijassa ennen grillausta, polttamalla puita, jonka tuloksena syntyy hiiltä.

  Miltä BBQ- savustusgrillissa valmistettu ruoka maistuu?

  BBQ tyylillä valmistettu ruoka on mehukasta, luonnollista ja maistuu savuiselta. Savun maun intensiivisyys riippuu useasta tekijästä: lämpötila- ja kosteustasosta uunissa, valmistettavan ruoan raaka-aineista, lisäsavun antamisesta, paistamiseen käytettävästä puusta sekä paistoajasta.

  Lue lisää...
 7. Wok-Pannu GS 675

  Wok-Pannu GS 675

  490,00 €

  Pannu soveltuu sekä ruokailualan yritykselle että isommalle perheelle. Tehokas kaasupoltin varmistaa riittävänsuuren lämpötilan, jotta wokkiruoat kypsyvät optimaalisesti. Kuperan pohjan ansiosta ruokien sekoittaminen on helppoa.

  Pannun syvyys on laadultaan sellainen, että sitä voidaan käyttää myös frityyrinä  ja friteerata ranskalaisia perunoita ja vihanneksia, kalaa sekä merenantimia, felafel´a, Camembert ja Brie juustoja.

  Lue lisää...
 8. Paellapannu GS 720

  Paellapannu GS 720

  650,00 €

  Pannu soveltuu sekä ruokailualan yritykselle että isommalle perheelle tai grillijuhlien järjestämiseen ystävien keskuudessa. Pannun koko riittää 10-20 annoksen valmistukseen ruokalajista riippuen.

  Sopii lihan, kalan, vihanneksien, paistinperunoiden, makkaroiden, hapankaalin sekä riisiruokien (paella) valmistukseen. Tasapohjalla valmistat mukavasti myös pannukakkuja. Vain mielikuvituksesi on rajana - valmista parasta ruokaa!

   Pannu soveltuu isojen ihmisjoukkojen ruokailuun, jolla voidaan valmistaa eri ruokia tuoreista ja esipaistetusta raaka-aineista. Pannun tasapohjan ansiosta ruoka pysyy hyvin lämpimänä, koska nesteet eivät valu pannun keskelle, eikä ruoka kuivu pannun reunoilla. Lämmetessään pannun pohja menee keskeltä pikkuisen notkolle.

  Sopii lihan, kalan, vihanneksien, paistinperunoiden, makkaroiden, hapankaalin sekä riisiruokien (paella) valmistukseen. Tasapohjalla valmistat mukavasti myös pannukakkuja. Vain mielikuvituksesi on rajana- valmista parasta ruokaa!

  HUOM! Pannuna toimitetaan kolmannen kuvan mukainen pannu.

  Lue lisää...
 9. Savuhuuva ja piippu

  Savuhuuva ja piippu

  249,00 €

  Lisävarusteena piharakennuksiin piippu-huuva-paketti. Piippu on saadettävä teleskooppihormi. Lue lisää...

9 tuote(tta)

/ sivu

Taulukkona  Listana 

Laskeva