• Suomi
 • Svenska
 • Deutch
 • English

Savustusgrilli Q700

Tuplaklikkaa kuvaa nähdäksesi sen kokonaan

Loitonna
Katso lähemmin

Tuotekuvat

Savustusgrilli Q700

Saatavuus: Varastossa

750,00 €

Käsityönä valmistettu Q 700 Savustusgrilli on on loistava valinta jokaiselle kotikokille tai ammattilaiselle.

Savustusgrilli todelliselle fanille, cateringyrittäjälle tai BBQ kilpailuun osallistujalle. Yksityiskohtaisesti kehitetty kaikkine lisineen, jota asiantuntija kaipaa. Pitää hyvin haluttua lämpötila- ja kosteustasoa. Helppo käsitellä ja huoltaa. Puu alkuperäisenä lämmitysmateriaalina BBQ kypsennyksessä varmistaa aina hyvän ja luonnollisen maun. Voidaan käyttää myös hiiligrillinä.

Mitä Q-sarjan savustusgrilleissa voi valmistaa?

Sinun tulee käyttää vain mielikuvitustasi, miettiessäsi mitä haluat savustusgrillissa valmistaa. Perinteisiä BBQ ruokia ovat kyljykset, fileet, potkat, kokonaiset eläimet ja linnut sekä erilaiset kalat. BBQ tyylillä valmistettu kala on muuttunut yhä suositummaksi yksinkertaisesta syystä: paistotulos on paljon mehukkaampi kuin perinteisessä savu-uunissa savustettuna. Kampela, lahna, ahven, taimen ja lohi- kaikki suomalaiset kalat, jotka maistuvat meille savustettuina ovat BBQ tyylillä kypsennettyinä vieläkin parempia! Kun lihan kypsentäminen BBQ savustusgrillissa on suhteellisen aikaa vievä prosessi, vie kalan kypsyminen keskimäärin vain 20-30 minuuttia. BBQ-n lisäksi Q- sarjan uuneilla voi myös grillata, tätä varten olemme suunnitelleen erityisen grillihiiliastian. Astia asetetaan grillauksen ajaksi savustuslaatikon pohjaan, rasvapellit tulee poistaa. Hiiliastian erityinen muoto ja rei’itys takaavat riittävän ilmanvaihdon, jonka tuloksena hiilet pysyvät „valppaina“. Ilmanvaihdon tehokkuutta voi säätää myös savupiippujen päissä olevien palopeltien ja tulisijan oven avulla. Grillaukseen voi käyttää niin grillihiiltä kuin grillibrikettejäkin. Grillihiiliä voi myös „valmistaa“ tulisijassa ennen grillausta, polttamalla puita, jonka tuloksena syntyy hiiltä.

Miltä BBQ- savustusgrillissa valmistettu ruoka maistuu?

BBQ tyylillä valmistettu ruoka on mehukasta, luonnollista ja maistuu savuiselta. Savun maun intensiivisyys riippuu useasta tekijästä: lämpötila- ja kosteustasosta uunissa, valmistettavan ruoan raaka-aineista, lisäsavun antamisesta, paistamiseen käytettävästä puusta sekä paistoajasta.

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

* Vaaditut tiedot

Joustavasti maksuaikaa!

Santanderin ostorahoituksella saat maksuaikaa 24–84 kuukautta. Tutustu ohjeisiin sivuilamme ja hae rahoituspäätös ennakkoon Santanderin verkkopalvelusta.

Tutustu ohjeisiin ja hae rahoituspäätös »

Santander-ostorahoitus

Puhelinpäivystys 24/7

Päivystyspuhelin 24/7Kysyttävää tuotteistamme tai rahoituksesta? Soita heti!

p. 08 378 200!

750,00 €

Yksityiskohdat

KYPSENNYSTILA

 • Kypsennystila 700 x 500 mm
 • Kaksi eri tasossa olevaa ritilää
 • Kaksi eri piippua säätöpellein takaa tasaisen lämmön
 • Valmistusmateriaali 3 mm teräs
 • Uunissa kaksi rasvasäiliötä
 • Ulkoinen Lämpömitari 0 - 120 C

LÄMMITYSTILA

 • Syvyys 480 mm, harkkorautaritilä pohjassa
 • Etuosassa 200x200 mm uunilevy

Paino 90 kg

Toimii puulla ja hiilellä