• Suomi
 • Svenska
 • Deutch
 • English

Ulkotulisijat

10 tuote(tta)

/ sivu

Taulukkona  Listana 

Laskeva
 1. Ulkotulisija Antigo

  Ulkotulisija Antigo

  1 090,00 €

  Ulkotulisija Antigo on valmistettu säänkestävästä corten-teräksestä. Pinta on aluksi punaruskea, mutta muuttuu ajan kuluessa tummemmaksi. Oikein käytettynä corten-teräs on ilmeikäs, pitkäkestoinen ja huoltovapaa materiaali.

  Lue lisää...
 2. Ulkotulisija Chiaro

  Ulkotulisija Chiaro

  239,00 €

  Ulkotulisija Chiaro on valmistettu säänkestävästä corten-teräksestä. Pinta on aluksi punaruskea, mutta muuttuu ajan kuluessa tummemmaksi. Oikein käytettynä corten-teräs on ilmeikäs, pitkäkestoinen ja huoltovapaa materiaali.

  Lue lisää...
 3. Ulkotulisija Chiaro XL

  Ulkotulisija Chiaro XL

  299,00 €

  Ulkotulisija Chiaro XL on valmistettu säänkestävästä corten-teräksestä. Pinta on aluksi punaruskea, mutta muuttuu ajan kuluessa tummemmaksi. Oikein käytettynä corten-teräs on ilmeikäs, pitkäkestoinen ja huoltovapaa materiaali.

  Lue lisää...
 4. Ulkotulisija Cube

  Ulkotulisija Cube

  199,00 €

  Ulkotulisija Cube on valmistettu säänkestävästä corten-teräksestä. Pinta on aluksi punaruskea, mutta muuttuu ajan kuluessa tummemmaksi. Oikein käytettynä corten-teräs on ilmeikäs, pitkäkestoinen ja huoltovapaa materiaali. Lue lisää...
 5. Ulkotulisija Fogo

  Ulkotulisija Fogo

  1 190,00 €

  Ulkotulisija Fogo on valmistettu säänkestävästä corten-teräksestä. Pinta on aluksi punaruskea, mutta muuttuu ajan kuluessa tummemmaksi. Oikein käytettynä corten-teräs on ilmeikäs, pitkäkestoinen ja huoltovapaa materiaali.

  Lue lisää...
 6. Ulkotulisija Hugo

  Ulkotulisija Hugo

  790,00 €

  Ulkotulisija Hugo on valmistettu säänkestävästä corten-teräksestä. Pinta on aluksi punaruskea, mutta muuttuu ajan kuluessa tummemmaksi. Oikein käytettynä corten-teräs on ilmeikäs, pitkäkestoinen ja huoltovapaa materiaali.

  Lue lisää...
 7. Ulkotulisija Lucas

  Ulkotulisija Lucas

  890,00 €

  Ulkotulisija Lucas on valmistettu säänkestävästä corten-teräksestä. Pinta on aluksi punaruskea, mutta muuttuu ajan kuluessa tummemmaksi. Oikein käytettynä corten-teräs on ilmeikäs, pitkäkestoinen ja huoltovapaa materiaali. Lue lisää...
 8. Ulkotulisija Saaga

  Ulkotulisija Saaga

  179,00 €

  Ulkotulisija Saaga on valmistettu säänkestävästä corten-teräksestä. Pinta on aluksi punaruskea, mutta muuttuu ajan kuluessa tummemmaksi. Oikein käytettynä corten-teräs on ilmeikäs, pitkäkestoinen ja huoltovapaa materiaali.

  Lue lisää...
 9. Ulkotulisija Saaga XL

  Ulkotulisija Saaga XL

  239,00 €

  Ulkotulisija Saaga XL on valmistettu säänkestävästä corten-teräksestä. Pinta on aluksi punaruskea, mutta muuttuu ajan kuluessa tummemmaksi. Oikein käytettynä corten-teräs on ilmeikäs, pitkäkestoinen ja huoltovapaa materiaali.

  Lue lisää...
 10. Ulkotulisija Taiga

  Ulkotulisija Taiga

  1 090,00 €

  Ulkotulisija Taiga on valmistettu säänkestävästä corten-teräksestä. Pinta on aluksi punaruskea, mutta muuttuu ajan kuluessa tummemmaksi. Oikein käytettynä corten-teräs on ilmeikäs, pitkäkestoinen ja huoltovapaa materiaali.

  Lue lisää...

10 tuote(tta)

/ sivu

Taulukkona  Listana 

Laskeva